Elis's FotoPage

By: ELIS MOHAMAD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Thursday, 3-Apr-2008 04:54 Email | Share | | Bookmark
CONGRATULATION

nak titon ker...
 
huhuhu
View all 36 photos...

12/03/2008 tunang kite ada konvo di UPSI... so on 11/03/2008 kite bertolak ke kuala lumpur... sebelum bergerak kene amik pic dulu... huhuhu


ni lak singgah jap kat RnR ayer keroh... amik pic lagi



kat kl kami menginap kat ancasa hotel kuala lumpur... sampai kl kami apa lagi g jenjalan ar... singgah jap kat sogo... me n kak ayu sempat merembat henbeg kat sogo.... biasa ar pompuan... suker shopping... sampai tunang aku pun lepak nak melayan... tgk ar pic dia tue...




ni dah check out dah.... sibuk lak nak bergambo kat lobby.... siap sume urusan trus bergerak ke Perak... bergerak dalam kul 11.30am....




ok nielah pic2 tunang kite time konvo ari tue... tahniah me ucapkan pada papa mama yg bucuk nie...
xlama lagi posting... nasib baik dapat kat johor gak... lepas nie dah bole kawen ar... hehehe huhuhu kui kui kui....



Friday, 28-Mar-2008 01:59 Email | Share | | Bookmark
mimie






blur la pulok....


tinggal me n izan jerk lagi....


Mimie
09th March 2008
Taman Intan, Kluang, Johor….

Mimie ni pun kite kenal time g kursus kawen gak…. Sama2 duk sebaris masa kusus kawen tue… kita org duk berempat…. Dah 2 org kawen… so tinggal aku and izan jer lom kawen… nak tau bila aku kawen…. Jeng jeng jeng… tungguuuuuuu……


Wednesday, 19-Mar-2008 05:13 Email | Share | | Bookmark
daing nurul aini

 
 
 
View all 7 photos...
Daing Aini Badura Sakek
05th March 2008

Anis nie adik bongsu tunang kite n tengah blajo kat politeknik PD… skang dlm sem akhir… 05th March 2008 birthday dia… so kitaorang celebrate kat Restoran Tudung Saji n di belanja oleh Induk… hehehe…. Happy Birthdah to Anis…. Moga Panjang umur n di murahkan rezeki…. Amin….









Friday, 14-Mar-2008 04:38 Email | Share | | Bookmark
merahnyer emilia...

emilia
02/03/2008
kahang barat, kluang, johor

emilia ni kawan satu sek ngan kite... time sek dulu xkenal sgt... kite kenal masa time g kusus kawen ngan dia... duk sebelah kite... anyway tahniah utk emilia... SEMOGA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT...









Friday, 7-Mar-2008 02:22 Email | Share | | Bookmark
habibah oh habibah.....

perjalanan ke kg tenang
kebun getah
tenangnyer kg nie...
View all 10 photos...
Habibah dan Mohd Khidzir
Kg Tenang, Segamat, Johor
09/02/2008

selain aktiviti bergarden masa cuti raya cina, kite ada gak aktiviti ke kenduri kawen…. Tapi kali yg kawen bukan kawan kite… ni kawan tunang kite… bib…. Bib ni satu kelas ngan tunang kite masa blajo kat UPSI…. Masa kat upsi ni tunang kite slalu mintak tolong ngan bib ni kalo ada apa maklumat kat kelas… so bib bnyk lah tolong… yg datang masa bib kawen nie yg kite ngan tunang kite prasan Cuma kalai jer… maybe yg lain datang lmbt kot…. Kite kul 12 dah sampai… mana xnyer kul 9 dah bertolak sbb nak anto adik tunang kite g bus stand kluang sbb dia nak balik seremban… skali bus dah jalan… nasib baik lombeli tiket… memandang kan kite nak ke segamat so kite org pun anto dia sampai bus stand air hitam pastu dia naik bus gi batu pahat dan seterusnyer ke seremban…



[<<  <  1  [2]  3  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net