Elis's FotoPage

By: ELIS MOHAMAD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 29-Feb-2008 06:06 Email | Share | | Bookmark
marilah kite bergarden

Sempena cuti raya cina kite xder plan nak g memana…. So dengan rasa bersemangat kite pun pergi nursery… saje nak cuci mata nak tgk hijau2… konon nak tenangkan otak ar…
Dh tiba kat nursery tiba2 tpikat lak kat pasu2 kat situ… apa lagi kite ngan tunang kite pun rembat ar tanpa segan silu… malah dengan rasa bangga lagi…. Huhuhu… pastu adalah beli pokok bunga… tp xau lak apa jenis bunga yg kite beli… rasa lawo kite pun beli.. kebetulan sama lak citarasa kitaorang… huhuhu….




suker tol ngan bunga nie...






abaikan rumput yg sgt merimbun itue...










mintak tolong abaikan yg kotor itue yer ....


Thursday, 24-Jan-2008 02:18 Email | Share | | Bookmark
Zam Rohaizad Mohamad

SELAMAT
PENGANTIN
BARU...
View all 6 photos...
xceli nie gambo lama... gambo thn lepas.... mmg nak update tp asik luper jer.... zam nie best friend kite masa kite keje kat shah alam dulu.... pastu kite kene balik kluang sbb mak kite xsihat n xder org jaga... so kite pun pindah kluang demi ibu terchenta.... zam nie org kedah... masa dia kawen kite xgie pun... zam just bagi email jer gambo dia nie...xceli dia pun xkisah kite update gambo dia kat sinie... apa2 pun kite ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU.... barue ker.... SEMOGA KEKAL HINGGA AKHIR HAYAT...... ntah2 dah pregnent kot bini zam nie.... hehehehe




mcm pendekar...


Tuesday, 8-Jan-2008 02:15 Email | Share | | Bookmark
Apong...

ketibaan YDP En Nd...
serius jer bwk kete...
 
View all 12 photos...
Apong and his Wife
Desa Bertemu Jodoh, Segamat, Johor
23rd December 2007

Apong nie kawan tunang kite masa diorang blajo kat politeknik kuantan…. Ramai gak kawan2 dia masa kat kuantan datang… bila dah lama xjumpa…hmmmm apa lagi… yg bawah anak isteri, tunang dan sebagainya terus dilupakan… sian kat kaum wanita and anak2 terpinga2…. Termasuklah gue… dah lah tue… dah abis kenduri kawen leh pulak diorang melepak kat depan umah org and sambung berbual balik…. Anak isteri, tunang and sebagainya di biarkan melepak kat dalam kete…. Pastu dah berbual lama sangat anak wak leh tekan hon kete… wak dengan bangganyer bercekak pinggang… konon2 marah ar tue…. Tp ingat kan dah bunyi hon kete dah paham… rupanya sambung lagi bual… cit apa dah…. Kite terpaksalah banyak2 bersabo sbb tunang kite ni dah 3 tahun xjumpa kawan2 dia kat kuantan nie… so bagi jerlah green light… redha jer lah…. Apa2 pun tahniah kat apong and his wife… moga kekal hingga akhir hayat…. Tima kasih sbb bagi cenderahati sampai 3 beg… banyak tue… nasib baik isi lain2…. hehehehe


apsal aidil n his doter xtgk kamera nie...




Thursday, 27-Dec-2007 02:15 Email | Share | | Bookmark
my cousin....

menunggu pantin lelaki
hasil keras tangan kak ima
xsampai lagi pantin nyer...
View all 42 photos...
Nashzelima and Azhari
Taman Puteri, Kulai, Johor
22nd December 2007

Tahniah pada Kak Ima n hubby dia… semoga kekal hingga akhir hayat…. exceli kak ima ni my cousin…. Dapat lah jumpa sedara mara… diorang marah sbb gue datang lambat….sebabnyer xdatang rewang…..hehehe bukan sengaja datang lambat… kite kerja ar….kalo kite xkeje mmg nak datang awal… bukan selalu dapat jumpa sedara mara ni…. Betul x…..








bagai pinang di belah dua...ececeh....


hantaran dari pihak pompuan




hantaran dari pihak lelaki



Saturday, 22-Dec-2007 02:29 Email | Share | | Bookmark
PEJABAT AGAMA KLUANG

me n izan from tmn desa
emilia from khg barat n mimie from tmn intan
1st day
View all 6 photos...
01/12/2007 sampai 02/12/2007 kite g kursus pra perkahwinan kat pejabat agama daerah kluang.. nak kata boring xjuga…. Sbb kadang seronok gak dgr ceramah tue… kadang ada gak yg xseronok penceramah tue… so ramailah yang mengantuk dgr ceramah… xceli kite xngantuk masa dgr ceramah tue… sbb kite bukan jenis tidur siang…Cuma boring jer lah…. Masa 1st day kursus tue masa rehat time bf, sarapan leh sampai lambat… perh buang masa jer menunggu makanan tue… tapi akhirnyer dapat juga kite habiskan kursus kawen nih….hehehehe



[<<  <  1  2  [3]  4  5  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net