Elis's FotoPage

By: ELIS MOHAMAD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  >  >>]    [Archive]
Friday, 18-May-2007 07:37 Email | Share | | Bookmark
genting highland - tanjung malim

 
 
 
View all 60 photos...



Saturday, 24-Mar-2007 05:19 Email | Share | | Bookmark
bencana alam di kampung ku....

Di saat negeri johor dan pahang di landa banjir… kampungku tidak ketingalan di timpa bencana. Tapi bukan lah banjir… Cuma tanah runtuh jer . Tapi itu sudah cukup untuk menggamatkan suasana kampung ku… pada pagi hari pertama sahaja kedai2 runcit di kampung ku sudah penuh dengan pembeli2 yg risau tidak dapat makan nanti…kampung ku juga terputus bekalan elektrik, telefon dan air selama 3 hari… nasib baik lah hujan… so terpaksa lah mandi dengan air hujan… ada gak yg mandi dan membasuh baju di Gunung Belumut yg jaraknya Cuma sekangkang kera jer… dan sehingga kini jalan yg terputus itu masih dalam pembinaan… sesapa yg ingin pergi bekerja atau ke Bandar terpaksa melalui jalan kebun kelapa sawit… bayangkan sepanjang tempoh tanah runtuh ini sudah lebih 3 kali jalan kebun ini mengalami jem… mcm kat key el lak rasanya. Hahaha… ramai lah yg sampai ke tempat kerja lewat termasuk la aku…hari pertama jalan kebun jem sbb lori bertembung dengan bas sekolah… jalan hanya ngam2 dua buah kereta jer yg bole lalu… kadang2 jem sbb lori kelapa sawit terbenam… paham2 jerlah jalan kebun nie…. So terpaksa lalu jalan kebun yg menghala ke mersing kemudian patah balik ke kluang…. Ya ampun… begini lah seksanya nak pergi kerja…. Bila lah jalan ni nak siap… kete aku dah boring lalu jalan kebun nie… (aku yg tension lalu jalan kebun)







Monday, 5-Mar-2007 05:15 Email | Share | | Bookmark
Know... JuRid Lak KaWeN

alamak tersepit aku...
 
 
After seminggu aku bertunang…. Skang giliran jurid lak kawen…. Adala jumpe schoolmate....Borak sakan..... penuh gak pelamin masa nak bergambo..…. tapi aku xdapat lama kat majlis jurid. atas sebab-sebab yg xdapat di elakkan.... (nak dating sebenarnya )Ahaks.... Anyway Jurid, Happy Wedding day both of you, semoga kekal hingga akhir hayat… semoga jadi isteri yg soleha…..Amin….


Friday, 23-Feb-2007 05:00 Email | Share | | Bookmark
eh cikgu AP bertunanglah....

 
 
 
View all 4 photos...
05/011/2006 cikgu ap menjadi tunangan orang….ramai gak sedara mara ap yg datang masa ap tunang… aku mcm biasa ar datang ngan ila…. Org kuat majlis beb… ahaks… ada gak kawan ap dr jb ngan yong peng datang… meriah la juga majlis ap… tp yg xbestnya aku xdpt tgk future hubby ap…Bukan apa takut xkenal nanti kalo jumpa kat tepi jalan. Lagi pun anak2 murid ap gelarkan future hubby ap Dato. K. Betul ke mcm dato K…ni yg aku nak siasat nie… Anyway aku ucapkan Happy Engagement For both of you… Baik2 darah tengah manis tue… takut kerengga datang dekat lak. Ahaks…


Tuesday, 13-Feb-2007 00:32 Email | Share | | Bookmark
Jemputan YG hAdiR...

sMIle...
pst... aku nak tambah lagi ar...
beratur yer.. jGn ReBut2
View all 12 photos...
ni antara tetamu yg hadir... xceli ramai yg datang dari pihak anDey... dr pihak aku xramai... sbbnya umah aku xmampu nak menampung org yg datang... mak aku terpaksa pasang balai.... walaupun ujan gerimis tp dorg sanggup datang... Tima kasih ler pada sume yg datang.... nanti aku kawen jgn luper dtg lagi ek...



[<<  <  1  2  3  4  [5]  6  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net