Elis's FotoPage

By: ELIS MOHAMAD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  >  >>]    [Archive]
Friday, 9-Feb-2007 06:47 Email | Share | | Bookmark
on my enggagement day...

make-up by Fiza from Nina Butik
alamak tunangku tertinggal kat blakang
nak bunga tak....
View all 12 photos...
ni adalah beberapa aksi ku sepanjang majlis pertunangan ku... hehehe... sebelum bertunang ni bnyk lak masalah2 yg timbul... antaranya baju ku ini.... aku nak wat baju lain tailor tu wat baju lain... hampeh tol.... masa tu mmg dah angin tp wat2 cool ... sbbnya aku nak solek ngan dia.... ok tiba lak ari yg di nantikan aku janji datang kul 1 kat kedai pak andam tu... rupa2nya pak andam tu ada kat kl.... hampeh tahap cipan dah... pastu aku dengan pecutnya bawak kete bapak ku ini menghala ke plaza BCB... dan terus ke NINA BUTIK.... aku pun solek dan wat rambut kat sana... majlis ku lewat 1 jam kerana pak andam tu.... hampeh hampeh dan hampeh... itu saje yg mampu ku lafazkan walaupun KRU kata jgn lafazkan.... tp alhamdullillah selepas tu majlis ku berjalan dgn lancar walaupun hujan gerimis.... TQ for all yg terlibat dlm majlis ku ini...


amin....





Friday, 9-Feb-2007 00:40 Email | Share | | Bookmark
hantaran..........

ni... antara hantaran aku.... pihak lelaki bagi 13 dulang n aku pun membalasnya 15 dulang....
pihak lelaki menggunakan tema kuning n aku lak tema gold n coklat.... brg hantaran pihak lelaki di gubah oleh 2 org kakak nd. kak ayu n kak nah... brg hantaran aku lak digubah oleh dua org gak... hehehe aku ler ngan hehehe tunangku mr. andey.... hahahaa besonya gigi....






hantaran dari pihak saya

hantaran dari pihak lelaki


Friday, 9-Feb-2007 00:25 Email | Share | | Bookmark
antara rakan-rakan yg hadir

ni antara rakan-rakan aku yg datang ke taratak buruk ku ini.....
ap, ila n huza........ ni jer kawan-kawan yg masih bermastautin di bumi khg timur ni...
yg lain sume dah berhijrah... opsss lupa aku ada jemput jurid tapi dia xdatang. mungkin dia sibuk utk persiapan dia kawen the next weeknya..... xper la aku paham....
anyway tq for all my friend yg sudi hadir ke majlis ku ini. cewah.....


huza

ap

ila


Thursday, 8-Feb-2007 08:11 Email | Share | | Bookmark
my enggagement day

hi... ni masa aku enggange.... 17/12/2006 selamat bertunang elis... hehehe. tunang ku bernama cewah... andey...
ni saat2 semasa cincin di sarungkan... berdebar siot...
yang sarung cincin nie akak andey yg sulung... kak ayu namanya


nielah kakak sulung nd









[<<  <  1  2  3  4  5  [6]  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net