Elis's FotoPage

By: ELIS MOHAMAD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Friday, 23-Feb-2007 05:00 Email | Share | Bookmark
eh cikgu AP bertunanglah....

 
 
 
 
05/011/2006 cikgu ap menjadi tunangan orang….ramai gak sedara mara ap yg datang masa ap tunang… aku mcm biasa ar datang ngan ila…. Org kuat majlis beb… ahaks… ada gak kawan ap dr jb ngan yong peng datang… meriah la juga majlis ap… tp yg xbestnya aku xdpt tgk future hubby ap…Bukan apa takut xkenal nanti kalo jumpa kat tepi jalan. Lagi pun anak2 murid ap gelarkan future hubby ap Dato. K. Betul ke mcm dato K…ni yg aku nak siasat nie… Anyway aku ucapkan Happy Engagement For both of you… Baik2 darah tengah manis tue… takut kerengga datang dekat lak. Ahaks…


View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net