Elis's FotoPage

By: ELIS MOHAMAD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 13-Nov-2007 00:06 Email | Share | Bookmark
SELAMAT HARI RAYA, MAAF ZAHIR & BATIN

selamat
hari
raya
kat umah kite
 
kat khg barat
 
kat tmn sri kluang
 
kat umah kak ap
tgh menunggu hari....
 
takutnyer tgk pedang
 
nenek, cik ari, mak usu n me...
 
 
 
 
 
 
 
 
 
my cousin... aetie....
 
kuda kepang
 
 
pesrta termuda....
dah mabuk dah....
nak kentot ker....
bersilat lah pulok...
 
 
ke garisan, sedia , mula....
 
 
ampunkan saya....
 
hausnyer....
 
 
 
 
gigi saper paling kuat
 
lawa x bedak saya
 
 
berebut aweks....
 
 
 
 
 
yesszaa aku berjaya
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
nak tgk gak....
baby sedang di pulihkan...
dah pulih....
 
aku pun nak amik gambo gak
 
yessza berjaya gak amik gambo
 
nak berposing gak ....
 
yeyeah dapat duit...
 
 
 
 
 
 
 
 
batu layar beach resort
 
 
Selamat hari raya, maaf zair dan batin. Ini merupakan aktivit2 kite sepanjang bulan syawal. Ada yg sempat kite amik gambo, ada yg xsempat kite amik gambo n ada memang sengaja kite xnak amik gambo. Ahaks….. Raya pertama mcm biasa ar… Kite ada di rumah nenek kite di muar johor. Sampai raya ke 4 kite balik kluang ngan Auntie kite…. Kebetulan Auntie kite nak g umah mertua dia so kite tumpang kete dia balik kluang…. Maklumlah esk kite dah kene keje…. Mak kite duk lagi kat kampung lagi sbb nak tunggu adik kite kat pandan indah balik bercuti raya… dia cuti raya lambat. Pastu bila kat kluang mcm biasa lah aktiviti kite beraya dulu di rumah tunag kite. Esoknya kawan kite dtg umah kite pun joint dia beraya umh kawan2 yg lain. yg ni kite xbwk kamera so xbergambo lah kite… lepas tu aktiviti beraya umah sedara mara tunang kite kat pontian n kluang….. adalah kite amik gambo sekeping dua….. then kite beraya umah kak ap kat taman sri tengah… sesat gak cari umah dia… huhuhu… raya umah kak ap dia jamu kite ngan tunang kite nasi goreng…yg ni amik 2 keping gambo jer… the next day kak ap lak beraya umah kite… kite pun jamu dia nasi goreng gak…. Hehehe… pastu kite anto lah kak ap ngan hubby dia gi beraya umah tunang kite… borak punya borak dekat kul 12 gak ap balik…Ahaks…..masa raya yg ke 22 kite g beraya kat melaka umah uncle kite… yg hampeh nyer kite bergambo sakan bagai nak rak ngan cousin2 kite, sekali balik umah adik kite main kamera then dia g delete all picture…. Grrrrrr…….. mau nak jadi singa kite di buatnya. Hahaha… pastu masa raya yg terakhir kite sekeluarga g open house mak usu kite…. Dia wat open house kat resort die… open house ni skali ngan birthday dia, nenek kite, cik ari n birthday kite sbb time open house tue masa birthday kite. Kite Cuma tumpang sekaki jer…. Ahaks…dia baru wat resort baru so lom ada nama lagi resort dia…. Yg beshnyer dia wat skali kuda kepang…. Wpun kite org johor tp 1st time kite tgk kuda kepang…. Mula2 tue mmg takut giler bila time dorang mabuk… pastu kite tgk budak tecik pun xtakut so naper kite nak takut… ahaks… eksennyer…. Mana xnyer masa dorg mabuk ada yg kupas kelapa kai gigi jer… terro x…. ada yg berkubang kat paya…. Ada gak yg makan telor mentah… yg feelnyer bila dia telan telo mentah dia punya muka mcm minum ice blended jer…. Yg tgk lak rasa nak loya…. Ada gak yg time mabuk tue nakal2… dorg tarik tali kasut org pastu lari… ada yg mintak sapu bedak kat muka dia… huhuhu… macam2 dorg wat masa time mabuk tue… kadang gelihati tgk… Drpad perasaan takut jadi mcm funny jer… lepas acara kuda kepang abis kite temankanlah adik kite mandi manda kat pantai. Joint skali ngan budak2 kuda kepang. Takut gak nak joint takut diorang masih mabuk lagi… huhu….Masa time malam tu kite lepak2 di resort uncle kite kat BATU LAYAR BEACH RESORT. Dah penat so xderlah amik gambo bnyk2… pastu balik early morning…… ok SELAMAT HARI RAYA SUME








View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net