Elis's FotoPage

By: ELIS MOHAMAD

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
View complete fotopage

Tuesday, 8-Jan-2008 02:15 Email | Share | Bookmark
Apong...

ketibaan YDP En Nd...
serius jer bwk kete...
 
tahniah apong n his wife...
pandang ar kamera
nielah member2 kuantan
 
 
 
 
wek...
 
Apong and his Wife
Desa Bertemu Jodoh, Segamat, Johor
23rd December 2007

Apong nie kawan tunang kite masa diorang blajo kat politeknik kuantan…. Ramai gak kawan2 dia masa kat kuantan datang… bila dah lama xjumpa…hmmmm apa lagi… yg bawah anak isteri, tunang dan sebagainya terus dilupakan… sian kat kaum wanita and anak2 terpinga2…. Termasuklah gue… dah lah tue… dah abis kenduri kawen leh pulak diorang melepak kat depan umah org and sambung berbual balik…. Anak isteri, tunang and sebagainya di biarkan melepak kat dalam kete…. Pastu dah berbual lama sangat anak wak leh tekan hon kete… wak dengan bangganyer bercekak pinggang… konon2 marah ar tue…. Tp ingat kan dah bunyi hon kete dah paham… rupanya sambung lagi bual… cit apa dah…. Kite terpaksalah banyak2 bersabo sbb tunang kite ni dah 3 tahun xjumpa kawan2 dia kat kuantan nie… so bagi jerlah green light… redha jer lah…. Apa2 pun tahniah kat apong and his wife… moga kekal hingga akhir hayat…. Tima kasih sbb bagi cenderahati sampai 3 beg… banyak tue… nasib baik isi lain2…. hehehehe


apsal aidil n his doter xtgk kamera nie...




View complete fotopage


© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net